2 maart 2024 verwelkomen we Yvonne von dem Bussche als spreekster. Wie is zij?

Yvonne (45) is spreker, schrijver en kunstenaar.

Ze groeide op in Duitsland, dicht bij de Nederlandse grens, en woont inmiddels al 25 jaar in Nederland. Yvonne is getrouwd met Dirk en samen hebben zij twee dochters van 14 en 18 jaar.

Yvonne is schrijver van het boek ‘Zeven Keer overwinning’ waarin zij vertelt van de overwinningen die God haar heeft gegeven in haar leven. Haar verlangen is om hiervan uit te delen en andere vrouwen ermee te bemoedigen. Het bijzondere aan dit boek is dat het schrijven van het boek met een gebed is begonnen een aantal jaren geleden op de vrouwendag in Zetten.

Sinds tien jaar geeft ze als directeur leiding aan een maatschappelijke stichting in Nijmegen. Daarnaast heeft zij ook een eigen onderneming.

In haar vrije tijd maakt Yvonne prachtige schilderijen met bladgoud en gemengde technieken, waarbij zij zich laat leiden en inspireren door bijbelteksten. Op deze manier laat ze Gods liefde en heerlijkheid zien. Yvonne werkt in haar schilderijen met bladgoud van 24 karaat, een kostbaar maar tegelijkertijd heel kwetsbaar materiaal.

Tijdens haar lezing neemt zij ons door middel van haar schilderijen mee in het thema ‘Hemels Goud’. Zij vertelt van Gods heerlijkheid en de overwinningen die God ons wil geven zodat wij mogen stralen voor Hem.

 

Van HARTE WELKOM!!

 

 

TERUGBLIK:

11 maart 2023 hebben we met veel belangstelling geluisterd naar onze spreekster van de dag: Michelle van Dusseldorp over het thema 'Jezus en ik'.

Je kunt het ochtendprogramma nog terugluisteren via deze link:

https://youtube.com/live/7jzcpgccJng?feature=share

 

===================================================================================

Wat een prachtige dag hadden we 12 maart 2022!!  We mochten weer bij elkaar komen!

Bijzonder om met ruim 100 vrouwen in het HPC mooie ontmoetingen te hebben, te zingen, te luisteren naar Yvonne von dem Bussche en Annemarie van Heijningen.  Via de Livestream keken nog ong 30 vrouwen mee.  Met onderstaande link kan er nog steeds terug gekeken worden.

We hebben mooie reacties gekregen en zijn dankbaar dat we toch fysiek bij elkaar konden komen.

In de middag werden de verschillende workshops ook nog goed bezocht.

 

https://youtu.be/poiuGP7tvx8

 

“God houdt van ons. Daarom heeft Hij ons uitgekozen om

Zijn kinderen te zijn. Hij heeft Jezus Christus naar de wereld gestuurd

om ons bij Hem te brengen. Dat is wat God wilde” (Efeziërs 1:5, BGT)